Home » Om oss

Om oss

Lunde Hagedesign drives av gartner Ingrid Lunde.

Jeg vokste opp med både foreldre og besteforeldre som var gartnere. I tillegg hadde vi rosegartneriet like utenfor døren, så da var det ikke rart at jeg tidlig plukket opp interessen for alt som spirer og gror. Hos Erling og Terje Lunde gartneri jobbet jeg i flere år før jeg endelig begynte på gartnerutdannelsen på Gjennestad Gartnerskole. Som nyutdannet jobbet jeg et år i veksthusene på Gjennestad hvor jeg dyrket roser, grønnplanter og sommerblomster. Deretter var jeg klar for å komme hjem igjen til Os. Der fikk jeg jobb på Os Hagesenter hvor jeg jobbet i flere år. I 2012 startet jeg Lunde Hagedesign som jeg har drevet siden. 

Jeg elsker å jobbe med planter, og bruker mye tid i min egen hage hvor jeg i tillegg til prydhagen også har en stor grønnsakhage og en enda større frukthage med mye forskjellig godt. Jeg har stor interesse for design og jobben med å skape gode linjer og helhet.

I tillegg til å drive Lunde Hagedesign er jeg også ansatt på Haaheim Gaard med ansvaret for tilhørende hage.
Haaheim Gaard er en restaurant og hotell på Tysnes. I tillegg til god mat og flotte rom har Haaheim en stor pryd- og nyttehage som er verdt et besøk i seg selv.