Home » Tjenester » Hageplan

Hageplan

Har du en skråning eller et lite bed som du trenger å få orden på men veit ikke helt hva du skal gjøre? Eller kanskje du trenger en komplett plan på hvor alle elementene i hagen skal plasseres? Vi kan hjelpe deg med dette.
Med utgangspunkt i dine ønsker jobber vi frem en hageplan for ditt prosjekt. Vi hjelper med alt fra materialvalg, utforming, plassering av ulike elementer og plantevalg.

Tjenesten inkluderer et besøk hjemme i din hage hvor vi ser på og diskuterer ditt prosjekt. Du kommer med spesielle ønsker og behov som vi skal ta hensyn til. Vi tar bilder og mål samt informasjon med tilbake, hvor vi utarbeider en hageplan/hagetegning av ditt prosjekt.

Til denne tjenesten får du med et plantehefte som inneholder en beskrivelse og bilde av de plantene som er brukt i din tegning. Der vil du få informasjon om evt. beskjæring og annet type stell som plantene vil trenge videre etter at de er plantet for å oppnå et perfekt resultat.
I tillegg følger det med et skriv som inneholder informasjon om materialvalg, spesielle ting en må ta hensyn til og annet som er nødvendig å vite for å forstå helheten i planen.